Privatkund

Har olyckan varit framme? Behöver du hjälp med en reparation eller nyinstallation? Eller söker du helt enkelt en VVS-leverantör till ditt byggprojekt?

Vi på Carlsson VVS månar om våra privatkunder. Villor, lägenheter och fritidshus innebär för de allra flesta av oss stora investeringar. Den omsorg som läggs på att vårda eller utveckla vvs-systemen i dessa våra dyrgripar har ofta en direkt inverkan på bostadsvärdet. Vi ser över föråldrade värmesystem där byte av kompressorer kan förlänga livslängden och bespara kunden onödiga utgifter. Reparationer av värmepumpar likaså. Givetvis genomför vi även byten till mer energisnåla alternativ när det inte längre är lönsamt att underhålla befintliga system.

Carlsson VVS kan erbjuda både akuta uttryckningar och service i alla former. Eftersom vi också erbjuder rådgivning och försäljning av vvs-produkter till våra kunder så kan vi försäkra oss om att kunden får det den verkligen behöver.

Det är okomplicerat och tryggt att anlita oss för ditt vvs-uppdrag.

Om ROT-avdrag

Sedan den 1 januari 2016 har nya regler gällande ROT-avdrag trätt i kraft. ROT-avdraget är en skattereduktion på halva arbetskostnaden för husarbete (reparation, underåll, ombyggnad och tillbyggnad) ROT-avdraget är numera sänkt till max 30% av arbetskostnaden, men även fortsättninsgvis kan du få en reduktion på upp till 50 000 kronor.

För att få göra ROT-avdrag krävs att du äger bostaden och bor i den eller använder den som fritidsbostad. Viktigt är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel.

Det är den du anlitar för uppdraget som skickar in uppgifterna om avdrag till Skatteverket, det enda du behöver göra är att bekräfta att du vill utnyttja det. Läs mer på skatteverket.se.

Källa: Skatteverket.se

Stamrenoveringar

Behöver du ett skarvlöst samabete mellan olika entreprenörer för ditt byggprojekt?

Carlsson VVS samarbetar med branschkunnigt folk och kan hjälpa till att ta ditt projekt från a till ö. Bland våra samarbetspartner finns:

Thermia värmepumpar

SL-isolering

Uppsala Isolering

AK Riv

Byggcraft (Snickeri, plattsättning mm)

BBM (badrum/våtrum)

Ocab (Fuktskador)

Långåkers el

S H bygg

Upplandsbo service

Rikshem

Skandiafastigheter

Radison blu

 

Vi upprättar givetvis ett gott samarbete med de entreprenörer ni eventuellt redan utsett för andra delar av ert projekt!

Rörisolerare

Carlsson VVS kan nu också erbjuda bransch-certifierade rörisolerare med lång erfarenhet.

Carlsson VVS kan nu också erbjuda bransch-certifierad kyltekniker.